• office@angajarivalcea.ro
  • 0765.168.249

Castiguri Videochat

Castigurile sunt motivul principal pentru care alegem un job. Cat se castiga din videochat? Am auzit de 1000$. Si de 3000$. Chiar si de 5.000$ pe luna. Chiar se poate castiga o suma atat de mare? Cum poti castiga atat? In cat timp?

Cat se castiga din videochat? Un model poate castiga intre 500$-5.000$. Diferenta atat de mare intre venituri depinde doar de implicarea fiecareia. La noi in studio venitul mediu lunar este un pic peste 3000 de lei. Echipa TotalMEDIA Studio sustine fiecare model in parte pentru atingerea obiectivului dorit. Altfel spus, toate modelele care au avut ambitia, seriozitatea si rabdarea sa invete acest job la noi au reusit sa ajunga la performantele dorite.

Chiar se poate castiga o suma atat de mare? Sigur ati auzit printre prietene, colege de facultate sau ati citit ca aceste castiguri sunt un mit. Noi va spunem ca suportul oferit de un studio profesional explica diferenta dintre veniturile mici ale modelelor care lucreaza singure de acasa si veniturile mari obtinute in domeniul videochatului.  Ai sansa de a castiga intr-o luna cat castiga unii oameni intr-un an.

Cum poti castiga o suma asa de mare? Trebuie sa stii ce vrei, sa crezi ca poti si sa urmezi sfaturile noastre. Increderea, ambitia si perseverenta intotdeauna vor fi pasii principali spre succes. Atitudinea din fata camerei conteaza foarte multe. O persoana vesela, cu zambetul pe buze, plina de optimism, dar si ambitioasa si motivata,va reusi intotdeauna.

Si totusi in cat timp se castiga o suma asa de mare? Daca stii limba engleza, ai un aspect fizic placut, ingrijit, esti optimista si ambitioasa, poti castiga foarte mult imediat dupa perioada de training si acomodare (2-6 saptamani). Daca ai unele minusuri, dar totusi asculti si pui in practica sfaturile noastre, poti ajunge la rezultatele dorite in 2-3 luni.

Drumul spre realizarea visului tau este in mainile tale, insa de ce sa nu te bucuri si de ajutorul unui studio profesional de videochat? TotalMEDIA Studio exista pentru a sustine si sprijini sa reusesti. Suntem impreuna pe termen lung pentru tine. 


Leave a Reply

Daca corespunzi cerintelor si esti interesata sa vii la un interviu sa afli mai multe sau pentru angajare te asteptam pentru a iti oferi toate detaliile si conditiile pentru a lucra la noi in studio. Un interviu este doar o discutie deschisa si nu impica nimic din partea ta!